CompArgo Kft.

Történet

A Cég

A CompArgo Kft.-t az ÉGSZI-ből kivált mérnökök és matematikusok alapították 1993-ban. A kezdetben 3 fős cég ma már 13 alkalmazottat foglalkoztat és piacvezetővé vált a különböző kommunikációs hálózatokhoz kapcsolódó tarifikációs rendszerek fejlesztésében, üzemeltetésében. Az általa forgalmazott összes termék (szolgáltatás) saját fejlesztés és regisztrált fejlesztői környezetben készül.

A CompArgo Kft. elismert beszállítója a legnagyobb hazai távközlési és infokommunikációs vállatoknak.

A cég, egy 10 éves Zsigmond téren töltött időszak után, 2012-ben visszaköltözött régi telephelyére, a Jurányi utcába.

Tevékenységi körök

A cég alaptevékenysége távközlési szoftverek és hardverek fejlesztése, telepítése és üzemeltetése. Ezen belüli a fő profil, a díjelszámoló rendszer, amellyel több, mint 20 éve a piac meghatározó résztvevője. Szoftvereinek létezik, a ma már kevésbé értékesíthető, de még mindig sok ügyfélnél működő DOS alapú és a ma követelményeinek és elvárásainak megfelelő Windows alapú verziója, utóbbi lokálisan és hálózatos módon egyaránt tud működni.

2004-ben elkészült a rendszerek WEB alapú modulja, és elindult a tarifikacio.hu oldal üzemeltetése is. Az ügyfelek ezen portálon keresztül érhetik el telefonforgalmi adataikat és készíthetnek lekérdezéseket ellenőrzött körülmények között, a megszokott magas színvonalú és sokrétű szűrök használatával.

A cég folyamatosan igyekszik ügyfeleinek igényeit maximálisan kielégíteni. A szolgáltatói árváltozásoknak megfelelően rendszeresen frissíti díjcsomagjait, újabb ás újabb szoftverfrissítéseket készít, kezeli a számhordozhatóságot és rendszerei tartalmazzák mindazon szolgáltatásokat, amelyek szükségesek a korszerű távbeszélõ alközpontok adatainak kiértékeléséhez. A legújabb rendszerek már képesek a mobil szolgáltatók hívásrészletezőinek értelmezésére, feldolgozására és ugyanolyan lekérdezési lehetőségeket biztosítnak, mint az alközponti forgalom esetén. A telefon díjelszámoló rendszereken kívül, különböző kommunikációs, és az egyes távbeszélõ alközpontok működését támogató rendszereket fejleszt és üzemeltet a cég.

A CompArgo Kft. megalakulása óta több mint 9000 db telefon díjelszámoló rendszert szállított és helyezett üzembe. Ez azt jelenti, hogy közel 1,5 millió végpont forgalmát regisztrálják a rendszerei, ami éves szinten 3 - 5 milliárd hívás rögzítését és feldolgozását jelenti.

A CompArgo portfóliója 2005-ben bővült tovább, amikor elkezdte az irodaházak és bevásárlóközpontok távközlési és információs hálózatának tejes körű üzemeltetését és részbeni beruházását.

A portfólió bővítése ezt követően sem fejeződött be. A piaci igényekhez igazodva a hangsúly átkerült a díjelszámoló rendszerekkel szemben a szolgáltatások oldalára. A cég legújabb szolgáltatásai az Adattrezor és a comMan szolgáltatások. Emellett természetesen a szoftverfejlesztés sem állt le, 2012-ben megkezdődött a CompArgo Fundament forgalmazása (legújabb WIN alapú díjelszámoló rendszer), 2014-ben pedig a piacra került a Fundament for WEB rendszer, ami a Fundament díjelszámoló rendszerekhez kapcsolódó WEB alapú lekérdező felület.

Munkatársak

Az alapítókon kívül szinte minden munkatársnak ez volt az első munkahelye és van, aki már 20 éve dolgozik a cégnél. A munkatársak több, mint fele rendelkezik felsőfokú képesítéssel.

Az oldal cookie-kat használ! bővebben >>

Állásajánlat


Sajtófigyelő


iso logo
Powered by Joomla!®