CompArgo Kft.

comMan

A comMan szolgáltatás alapvetően két területre fókuszál:

  • Mobil flottakezelés
  • Telco tanácsadás (költségcsökkentés, optimalizálás)

Mobil flottakezelés

A comMan szolgáltatás ezen területe azon Felhasználókat célozza meg, ahol a dolgozók rendelkeznek céges mobilkészülékekkel. Már kisszámú alkalmazott mellett is nehézséget jelenthet a vonatkozó nyilvántartások, szerződések karbantartása, nem beszélve a forgalomelemzések elkészítéséről (magán hívások kezelése, adott keretösszeg fölötti forgalom kezelése).

A comMan szolgáltatáson keresztül a CompArgo komplex megoldást ajánl a Felhasználóknak a fentiekben felvázolt feladatok elvégzésére.

Telco tanácsadás (költségcsökkentés, optimalizálás)

A comMan szolgáltatás ezen területe azon Felhasználókat célozza meg, akik szeretnék megreformálni telekommunikációs rendszerüket, annak használatát, hívási szokásaikat, ezáltal optimalizálva, csökkentve telco költségeiket. A szolgáltatás teljesítése három lépcsőben történik:

  • előzetes tájékozódás (ügyféladatok felmérése, telco szolgáltatókkal kapcsolatos adatok felmérése);
  • hívásforgalmi adatok elemzése (percdíjak vizsgálata, hívásforgalmi szokások vizsgálata, alközpont vizsgálata);
  • mélyreható elemzés (alkalmazott eszközök vizsgálata, fővonali elemzések készítése, telco policy, üzemeltetései sajátosságok vizsgálata).

A háromszintű vizsgálat után a CompArgo egy olyan javaslattal áll elő, amely lehetővé teszi a költségek csökkentését, a telco rendszer optimális működtetését. A csökkenés mértéke nem határozható meg előre, függ a vizsgált vállalat méretétől, telephelyeinek számától, hívásmennyiségétől, mobil flottájának méretétől és a meglévő rendszer optimalizáltsági szintjétől.

Letölthető termékismertető

Az oldal cookie-kat használ! bővebben >>

Állásajánlat


Sajtófigyelő


iso logo
Powered by Joomla!®