CompArgo Kft.

CompArgo DOS

A CompArgo szoftverek veteránja, ami megbízhatósága és kiforrottsága miatt a mai napig számos helyen üzemel. Korlátait az operációs rendszer adja, ugyanakkor minden olyan szolgáltatás elérhető benne, ami a Windows-alapú rendszereinket is jellemzi.

Kinek ajánljuk?

Azon szervezeteknek ajánljuk, ahol költséghatékonyan szeretnének megbízható és jól használható díjszámlálást bevezetni, és nem nélkülözhetetlen számukra a DOS-ban még ismeretlen megoldások (USB, e-mail-küldés, stb.) használata.

CompArgo for DOS változatai:

  • Alaprendszer (klasszikus díjelszámoló rendszer)
  • panziós rendszer: front-office szolgáltatásokkal kisebb szálláshelyek számára
  • társrendszer-kiszolgáló: jellemzően szintén szállodákban használatos, a front-office rendszert szolgálja ki adatokkal
  • Credit-rendszer: a mellékállomások vagy személyi kódok csak egy adott keretösszeg erejéig telefonálhatnak, az alaprendszer mellé települt keretkezelő rendszer az összeg túllépésekor elvégzi a letiltást az alközpontban
  • ütemező: az ütemező programmal kiegészített alaprendszer képes időzített feladatok végrehajtására, ami a Windows által nyújtott szolgáltatáshoz hasonló

CompArgo for DOS jellemzői:

A rendszer moduláris felépítésű. A listázást, árkarbantartást, stb. különböző programok végzik, melyek ugyanakkor egységes felépítésűek és közös vezérlőfelületről érhetők el.

Lehetőség van a rendszerben költséghelyek kialakítására, amelynek segítségével a költségeket szétoszthatjuk a szervezeti egységek vagy akár az egyes személyek között is. Ezt számos listatípus támogatja, melyekkel szinte minden lekérdezési igény kielégíthető, emellett toplistákat, statisztikákat készíthetünk a legkülönbözőbb szempontok szerint.

A funkciókhoz jelszóval lehet hozzáférni, így megoldható, hogy különböző jogosultsági szintű felhasználókat regisztráljunk, akik csak a számukra engedélyezett modulokat használhatják.

Az oldal cookie-kat használ! bővebben >>

Állásajánlat


Sajtófigyelő


iso logo
Powered by Joomla!®