CompArgo Kft.

CompArgo Turbo

A 90-es évek óta léteznek Windows-alapú rendszereink, melyek közül 2005 óta forgalmazzuk a Turbo sorozatot - a korábbi verziókat (2.1, 3.1, 4.0, 4.1) már nem támogatjuk.

A CompArgo Turbo rendszer miben különbözik alapvetően a korábbi verzióktól?

A CompArgo Turbo újdonsága a korábbi rendszerekhez képest, hogy adatbázisok helyett szekvenciális állományokkal dolgozik, minden feldolgozás jellegű műveletet a különböző féle megjelenítések során végez a memóriában tárolt paraméterek (ártáblák, stb.) segítségével. Ez a megoldás csak minimális mértékben lassítja a listázási folyamatokat, ugyanakkor kiküszöböl olyan, az adatbázis műveletek miatt sok időt igénylő, és adott esetben (pl. téves beállítás esetén) kellemetlenségeket okozó eljárásokat, mint az adatok ismételt feldolgozása.

A CompArgo Turbo főablaka

Mennyire támogatja a rendszer a több telephelyes, „hibrid” adatgyűjtést?

A program párhuzamosan több helyről is gyűjthet adatokat - akár különböző módokon - aminek több telephelyes Ügyfelek vehetik hasznát. Ezeket az adatokat a rendszer elkülönítetten, de mégis egységesen kezeli, így mindig egyértelmű marad, hogy egy adott hívást hol bonyolítottak, ugyanakkor mégis egyszerre látjuk a teljes szervezet telefonforgalmát.

CompArgo Turbo egyéb jellemzői:

A program kezelőfelületére felhasználói névvel és jelszóval tudunk belépni. Ez lehetővé teszi, hogy különböző jogköröket állítsunk be, ezen felül pedig minden felhasználónak saját profilja lehet - a gyakorlatban ez külön tárolt listákat, listázási szűrőket, nézetbeállításokat jelent.

A rendszer számos szolgáltatást tartalmaz, amivel a munka hatékonyabbá tehető, pl.:

  • időzített feladatsorok definiálása,
  • a kész kimutatások e-mailként való küldése vagy
  • PDF-ként történő exportálása, stb.

A költségek szervezeti egységek közötti szétosztásához költséghely-struktúrát lehet kialakítani. Ezeknek érvényességi időintervalluma van és több is létezhet belőlük, ami lehetővé teszi, hogy minden időszakra az akkor élő állapotokat tároljuk, és az akkori rekordokat ezek alapján dolgozzuk fel.

A hívásárak kiszámításához használt táblázatok szabadon módosíthatók, bővíthetők, rugalmasan alakíthatók az Ügyfelek szolgáltatói szerződéseihez.

A listázó modul adja a rendszer lényegét: tételes és összesítő listák, valamint statisztikák több tucatnyi típusa, ezen felül széleskörű szűrési lehetőségek állnak a Felhasználók rendelkezésére.

A Turbo alapértelmezés szerint egyszerű alkalmazásként fut, ami általában megfelelő. Ugyanakkor lehetőség van arra, hogy szervizeket definiáljunk, és a rendszert futtató gépet kijelentkezett állapotban tartsuk, ami egyes Ügyfeleknél igényként merülhet fel.

Az oldal cookie-kat használ! bővebben >>

Állásajánlat


Sajtófigyelő


iso logo
Powered by Joomla!®