CompArgo Kft.

Extrák

CompArgo.TFR

Távfelügyeleti rendszer

Napjainkban számtalan olyan alkalmazás vagy berendezés működik, amelyek megállása, működési zavara adatkieséshez, hibás végtermékhez, ezáltal anyagi veszteséghez vezet. A felhasználók és üzemeltetők elemi érdeke, hogy a megfelelő működésről rendszeres visszajelzést kapjanak, és talán még inkább fontos az, hogy a hibás működésről minél előbb tudomást szerezzenek.

A CompArgo Kft. mindezek miatt fejlesztette ki CompArgo.TFR távfelügyeleti rendszerét, amely jelen pillanatban a CompArgo Fundament és CompArgo Turbo díjelszámoló rendszerekkel képes együttműködni, de könnyen illeszthető egyéb „eszközök” mellé is.

A CompArgo.TFR,
mint szolgáltatás

Letölthető termékismertető

A CompArgo.TFR demo rendszere a https://farcontrol.tarifikacio.hu címen érhető el.
Felhasználói név: demo
Jelszó: demo2017

CompArgo.MFM

Mobil-flotta management rendszer

A CompArgo.MFM egy nyilvántartó rendszer, melynek segítségével naprakész információs adatbázis alakítható ki az azt felhasználó szervezet mobilflottájához kapcsolódó adatokról: a dolgozókról, a készülékekről, a SIM kártyákról, az előfizetésekről, avagy díjcsomagokról (beleértve az adatcsomagokat is), és végül, de nem utolsó sorban ezek összerendeléseiről. A rendszer nem csupán a mindenkori aktuális állapotot rögzíti, hanem visszamenőlegesen, a korábbi állapotok lekérdezésére is lehetőséget biztosít.

Használatát ajánljuk mindazoknak, akik egy kész, jól támogatott, komolyabb humán erőforrást nem igénylő megoldást keresnek az adminisztrációs feladatok ezen szeletének megvalósítására.

Letölthető termékismertető

A CompArgo.MFM demo rendszere a http://mfm.dijelszamolo.hu címen érhető el.
Felhasználói név: Demo
Jelszó: demodemo

CompArgo.REC

Hangrögzítő megoldások

A mai üzleti életben és az intézmények működési feltételei között egyre több alkalommal merül fel az igény – gyakran a kényszer – arra, hogy a telefonon történő kapcsolattartás pontos tartalma rögzítésre kerüljön. Az ilyen típusú hangrögzítésre a mai telekommunikációs környezetben igen jó megoldások léteznek.

A lehetőségek nagy száma miatt a CompArgo Kft. megvizsgálta a piacon elérhető megoldásokat és egy olyan – kis- és középvállalatoknak ajánlott – hangrögzítő megoldást emelt be portfóliójába, amelyet az igényeket figyelembe véve a legjobbnak talált.

Letölthető termékismertető

Az oldal cookie-kat használ! bővebben >>

Állásajánlat


Sajtófigyelő


iso logo
Powered by Joomla!®