CompArgo Kft.

comHouse Ügyfeleknek

A comHouse a CompArgo Kft. szolgáltatása, melynek keretében, egy adott üzleti célú ingatlanban - bevásárlóközpont, irodaház, ipari park, stb. - a távközlési hálózat és infrastruktúra kizárólagos üzemeltetőjeként telekommunikációs szolgáltatást biztosítunk a bérlőknek, épület-üzemeltetőknek, tulajdonosoknak. Egy comHouse területen telefon és szélessávú, telefonvonaltól független internet szolgáltatást tudunk nyújtani.

Elérhetőségeink:

Általános ügyintézés, számlázási információk:
Tel: 06-1-438-6072
Tel: 06-1-438-6086
Fax: 06-1-438-6071
E-mail: comhouse@compargo.hu

Számlaszám:
CIB Bank 10702019-10822942-52000001

Hibabejelentés:
Tel: 06-80-22-50-50
E-mail: helpdesk@compargo.hu

~ • ~

ÁFA csökkenés!

A Digitális Jólét Program keretében 2018. január 1-től az internet-szolgáltatás áfakulcsa a jelenlegi 18 %-ról 5 %-ra csökkent.

~ • ~

A comHouse szolgáltatás elemei

A CompArgo Kft. a comHouse szolgáltatás keretében telefon- és internet hozzáférést biztosít Ügyfeleinek. Telefon esetében ez saját hívószámot, közvetlen hívhatóságot, valamint a közvetlen (előhívó nélküli) kitelefonálás lehetőségét jelenti, internet esetében pedig hagyományos DSL vagy pedig széles sávú, bérelt vonali kapcsolatot.
A telefon- és internet szolgáltatások típusait és azok tartalmát az alábbiakban foglaltuk össze.

telefonszolgáltatás alapfogalmai

Telefonszolgáltatás alapfogalmai

Nyilvánosan elérhető telefon alapszolgáltatások >>><<<

CompArgo lehetővé teszi Megrendelő számára, a belföldi, nemzetközi vezetékes és mobil hívások kezdeményezését, továbbítását és a segélykérő hívások igénybevételét.

Telefonhívások típusai

□ Helyi hívás: >>><<<

Helyi az egy adott település közigazgatási határon belüli előfizetői hozzáférési pontok között létrejött forgalom.

□ Helyközi I. díjzónába tartozó hívás: >>><<<

Helyközi azonos földrajzi számozási területen (körzetszám) belül elhelyezkedő különböző települések előfizetői hozzáférési pontjai között létrejött forgalom.

□ Helyközi II.-es díjzónába tartozó hívás: >>><<<

Budapesti előfizetői hozzáférési pont és a következő települések előfizetői hozzáférési pontjai közötti forgalom:

 • Biatorbágyi földrajzi számozási területből: Érd, Budakeszi, Budaörs, Diósd, Százhalombatta, Tárnok, Törökbálint
 • Gödöllői földrajzi számozási területből: Csomád, Csömör, Kerepes, Tarcsa, Mogyoród, Nagytarcsa, Pécel
 • Monori földrajzi számozási területből: Alsónémedi, Bugyi, Ecser, Gyömrő, Maglód, Üllő, Vecsés, Gyál, Ócsa
 • Szentendrei földrajzi számozási területből: Szentendre, Budakalász, Csobánka, Leányfalu, Nagykovácsi, Pilisborosjenő, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Pócsmegyer, Pomáz, Solymár, Szigetmonostor, Tahitótfalu, Üröm
 • Szigetszentmiklósi földrajzi számozási területből: Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Halásztelek, Szigethalom, Taksony, Tököl
 • Váci földrajzi számozási területből: Dunakeszi, Fót, Göd

□ Belföldi távolsági hívás: >>><<<

Belföldi távolsági távbeszélő hívás a különböző földrajzi számozási területeken telefon szolgáltatás igénybevevő előfizetők részére létesített hozzáférési pontok között létrejött telefon forgalom, kivéve azokat a hívásokat, melyek az előző pont szerint II. díjzónába tartoznak.

□ Nemzetközi hívás: >>><<<

Nemzetközi hívás, olyan hívás, amelyben a hívott előfizető vagy szolgáltatás eléréséhez nemzetközi előtétet (00) kell tárcsázni. Az egyes nemzetközi díjzónákba tartozó országokat a 3. számú melléklet tartalmazza.

□ Segélykérő hívások: >>><<<

Nem kell hívásdíjat fizetni, ha a hívó

 • a mentőket (104)
 • a tűzoltókat (105)
 • a rendőrséget (107)
 • az egységes segélyhívót (112) hívja.

□ Speciális hívások: >>><<<

CompArgo lehetőséget biztosít ügyfeleinek, hogy területéről elérhetőek legyenek az országos négy vagy öt számjegyű speciális számok (pl. ügyfélszolgálatok), a hívott szolgáltató által meghatározott díjak szerint.

Alap korlátozások >>><<<

A szerződés érvényességi ideje alatt Megrendelő szolgáltató-választási jogosultsága keretében a CompArgo-t választja, azaz lemond más szolgáltató előválasztásáról (Pre-selection) ill. a hívásonkénti szolgáltató választásról (Call By Call).

A telefonszámok elhordozásra külső szolgáltató felé műszaki okok miatt nem lehetséges.

Hívásidőszakok >>><<<

Nappali időszak (csúcsidőszak): hétfőtől péntekig vagy munkanapokon 7 és 18 óra között.

Kedvezményes időszak (csúcsidőn kívül): hétfőtől péntekig vagy munkanapokon 18 és 7 óra között, valamint szombaton, vasárnap és munkaszüneti napokon 0 és 24 óra között.

igénybevehető vonaltípusok

Telefon (hang) szolgáltatásra igénybevehető vonaltípusok

Analóg vonalak: >>><<<

 • Az A1-es konfiguráció: normál telefonvonalnak megfelelő szolgáltatás. A telefon végpont saját számmal rendelkezik, és közvetlen kimenő hívás lebonyolítására képes. A végponthoz a szabvány analóg készülékek, analóg modem, analóg – G3 rendszerű – fax csatlakoztatható.
 • Az A2-es konfiguráció: rendelkezik mindazokkal a tulajdonságokkal, mint az Analóg 1-es, de ezen kívül még a következő előnyt nyújtja: ingyenes a ComHouse területén belüli hívások lebonyolítása.

Digitális vonalak: >>><<<

 • A D1-es vonal: hasonlóan az Analóg 1-eshez, közvetlen hívásfogadásra és híváskezdeményezésre alkalmas. A különlegessége abban rejlik, hogy a digitális rendszerkészülékek segítségével plusz információkat biztosít a bejövő és a kimenő hívásokról – pl. hívószám.
 • A D2-es vonal: a Digitális 1-es felbővített változata. Ingyenesek a belső, a ComHouse területén belüli hívások, ugyanakkor a rendszerkészülékek segítségével teljeskörű főnök-titkári szolgáltatások érhetők el.

ISDN vonalak: >>><<<

 • Az ISDN vonalak többféle felhasználásra alkalmasak, úgymint beszédforgalomra és adatforgalomra.
 • Az S1-es csatlakozás ISDN S0 felületen valósul meg. A közvetlen hívásfogadáson és közvetlen kimenő híváson kívül lehetőséget nyújt adatátvitelre ISDN modem segítségével. 2 db hívószámot tartalmaz.
 • Az S2-es csatlakozás szintén ISDN S0 felületen valósul meg. Díjmentes a belső, a ComHouse területén belüli beszéd és adatátvitel. 2 db hívószámot tartalmaz.
 • Többlet hívószám:
  ISDN vonalak bérlése esetén lehetőség van arra, hogy egy vonalhoz több hívószám tartozzon, így megoldható, hogy a munkatársakat a saját hívószámaikon keressék az ügyfelek, illetve a fax és adatforgalmi hívások automatikusan a megfelelő eszközre kerüljenek.

Hálózati csatlakozás: >>><<<

 • A T1 vonal a Telekommunikációs Hálózat harmadik személy részére történő biztosítása egy érpárra vonatkozóan. A csatlakozás a központi rendezőtől a bérlemény belső átadási pontjáig értendő.
internet szolgáltatás

Internet szolgáltatás

[A]DSL >>><<<

([Asymmetric] Digital Subscriber Line – aszimmetrikus digitális előfizetői vonal). Olyan kommunikációs technológia, ami a hagyományos modemeknél gyorsabb digitális adatátvitelt tesz lehetővé a csavart rézpárú telefonkábeleken. Az ADSL jellemzője, hogy a letöltési és a feltöltési sávszélesség aránya nem egyenlő (vagyis a vonal aszimmetrikus), amely az otthoni felhasználóknak kedvezve a letöltés sebességét helyezi előnybe a feltöltéssel szemben, általában 8:1 arányban. A technika előnye, hogy a zajelnyomási lehetőségeket kihasználva lehetővé teszi nagyobb távolságon is a gyors adatátvitelt a felhasználó lakása és a DSLAM eszköz között, mely a telefonközpontban található. Az ADSL sebessége függ a felhasználói végpont telefonközponttól mért távolságától is.

Naked DSL (NDSL): telefon előfizetés nélküli szolgáltatás. Ebben az esetben a fizikai telefonvonal ott van a vételi helyen, azonban az előfizető nem kér rá telefon szolgáltatást, élő telefonvonalat.

A sávszélesség az internetes böngészéshez vagy letöltéshez rendelkezésre álló sebesség meghatározója. Minél nagyobb a sávszélesség, annál gyorsabb, gördülékenyebb az internetezés.

A modem olyan berendezés, ami egy vivőhullám modulálásával (egy viszonylag nagyfrekvenciás hullámot egy alacsonyabb frekvenciájú jellel befolyásol) a digitális jelet analóg információvá, illetve a másik oldalon ennek demodulálásával újra digitális információvá alakítja. Az eljárás célja, hogy a digitális adatot analóg módon átvihetővé tegye.

A switch a számítástechnikában alkalmazott nem mechanikus kapcsoló, mely a rá csatlakoztatott eszközök közötti adatáramlást valósítja meg. Jelszétosztó.

[bezár]

Bérelt vonal >>><<<

A bérelt vonal egy olyan, alapvetően üzleti célú internethasználatra optimalizált pont-pont alapú szolgáltatás, amely kiemelt üzembiztonságot garantál. Legfontosabb jellemzői:

 • szimmetrikus sávszélesség,
 • biztonságos adatkapcsolat,
 • kiemelkedően magas rendelkezésre állás,
 • folyamatos felügyelet,
 • és gyors hibajavítás.

Kinek ajánlott a bérelt vonal?

A bérelt vonal kiváló megoldás VPN és VoIP szolgáltatásokhoz, saját szerver üzemeltetéséhez, sok számítógépes hálózatok internetelérésének biztosításához, telephelyek egy adathálózatba kapcsolásához vagy például VoIP call centerek üzemeltetéséhez is. Szervezeti mérettől függetlenül, az egyedi igényeket figyelembe véve egy nagyvállalat vagy akár egy kis- és középvállalkozás (KKV) számára is tökéletes megoldás lehet. A bérelt vonal előnyei:

 • kiemelkedően magas és garantált sávszélesség;
 • korlátlan adatforgalom;
 • tervezhető, fix költségek;
 • szimmetrikus sávszélesség – a fel- és letöltési sebesség megegyezik;
 • éves szinten 99% feletti rendelkezésre állás;
 • 24 órás műszaki hibabejelentés;
 • gyors hibajavítás;
 • folyamatos felügyelet – magasan képzett szakemberekkel;
 • kiválóan alkalmas telephelyek összekapcsolására is;
 • biztonságos kapcsolat.

[bezár]

~ • ~

Az oldal folyamatos fejlesztés, bővítés alatt áll,
kérjük, látogasson vissza hozzánk rendszeresen!

~ • ~

Az oldal cookie-kat használ! bővebben >>

Állásajánlat


Sajtófigyelő


Powered by Joomla!®