CompArgo Kft.

GPRS adatgyűjtő eszközök

A GPRS adatgyűjtő eszköz egy Audiotel Industrial Plus modem és egy azon futó – CompArgo által fejlesztett – adatgyűjtő szoftver együttese.

Az eszköz soros porton gyűjti a tarifarekordokat, puffereli és tömöríti, majd GPRS protokollal küldi tovább a szerverre azokat. Az eszköz online kapcsolatot tart fenn a bázisállomással, a szerverre azonban csak akkor jelentkezik be, ha van gyűjtött adat, vagy annak hiányában kétóránként. Így a forgalommentes időszakban is ellenőrizhető, hogy működőképes-e.

Csatlakoztatható bármely, soros interface-szel rendelkező telefonközponthoz, ismeri a szabványos hardver és szoftver protokollokat, valamint dátum és időpont hozzáfűzést is tud; a pontos időt minden bejelentkezéskor egyezteti a szerverrel.

Az eszköz képes arra, hogy a telefonközpont tarifarekordjait azonnal továbbküldje a szerverre, ám a sűrűbb bejelentkezések nagyobb adatforgalmat okoznak, ezért beállítható, hogy mennyi az a legkevesebb idő, amelynek két bejelentkezés között el kell telnie. Ez rendszerint 5 perc, ami azt jelenti, hogy két bejelentkezés között ennél kevesebb nem telhet el; ha azonban legutolsó bejelentkezés óta eltelt már 5 perc és a telefonközpont küld egy tarifarekordot, azt az eszköz azonnal átküldi a szerverre.

Egy tarifarekord tömörítve 40-60 byte, az eszköz átmeneti puffere 2MB, így akkor sincs adatvesztés, ha a bázisállomás valamilyen oknál fogva nem érhető el. A GPRS hálózat a tapasztalatok szerint az idő 98%-ában áll rendelkezésre.

100 mellék és 5 percenkénti bejelentkezés esetén a havi adatforgalom <10MB. Az eszköz telefonforgalmat nem bonyolít, a SIM kártyáját csak GPRS forgalomra kell érvényesíteni.

Azért ajánljuk a GPRS adatgyűjtő eszközt, mert

  • kompakt, megbízható adatkommunikációs eszköz, ezáltal nagyobb adatbiztonságot garantál!
  • on-line adatküldésével gyorsabb reakcióidőt tesz lehetővé!
  • teljesen automatikusan működik, nem igényli üzemeltető személyzet segítségét!
  • minimális karbantartást igényel!
  • együttműködése a CAnet rendszerrel teljesen automatikus, ezáltal közel on-line lekérdezési lehetőség biztosítható WEB-en keresztül a forgalomról! (Ehhez természetesen igénybe kell venni a CAnet szolgáltatását is!)
  • a CompArgo Kft. több éve számos ügyfelénél teljes megelégedéssel használja az eszközt!
  • az Audiotel Industrial Plus eszköz komoly – CompArgo-tól független – referenciával rendelkezik!

GPRS adatgyűjtő eszköz:

GPRS adatgyűjtő eszköz

Az Audiotel Industrial Plus modem műszaki jellemzői

Az oldal cookie-kat használ! bővebben >>

Állásajánlat


Sajtófigyelő


iso logo
Powered by Joomla!®