CompArgo Kft.

Üdvözöljük honlapunkon!

A vállalkozások elsődleges célja a profitszerzés, amely a bevételek növelésével vagy a költségek csökkentésével érhető el. A telekommunikáció területén ebben nyújt segítséget a CompArgo Kft.

A CompArgo a saját fejlesztésű díjelszámoló rendszerével képes az alközponti forgalom naplózására, feldolgozására, ezen kívül betölthetők a mobilflotta forgalmi adatai is. A szoftver sokrétű lekérdezési lehetőségeivel elősegíti a hatékony költséggazdálkodást, költségoptimalizálást. Segítségével a kiadások nem csak csökkennek, hanem hozzárendelhetővé válnak a költségviselőhöz.

Költségviselő lehet egy vállalat, intézmény valamely osztálya, de lehet a dolgozó is, aki az adott magán célú beszélgetést folytatta. A CompArgo díjelszámoló- (avagy díjszámláló-, tarifikációs-) rendszerei alkalmasak a magán hívások dolgozóra való terhelésére. Ezzel nem csak a költségek csökkentése, hanem a bevételek növelése is megvalósul.

A CompArgo nagy hangsúlyt fektetett a rendszereihez kapcsolódó, minél sokrétűbb szolgáltatáscsomag összeállítására. A szolgáltatás portfólióban megtalálhatók a támogató (Szoftverkarbantartás szolgáltatás, Távfelügyelet szolgáltatás…) és az üzemeltető jellegű (Tarifaadat-feldolgozás szolgáltatás, CAnet szolgáltatás…) szolgáltatások mellett, az innovatív, megszokottól eltérő szolgáltatások is (comHouse szolgáltatás, comMan szolgáltatás).

Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését, nézzen körül oldalainkon, vagy keressen meg minket személyesen!

Újdonság! CompArgo.TFR távfelügyeleti rendszer

Az oldal cookie-kat használ! bővebben >>

Állásajánlat


Sajtófigyelő


iso logo
Powered by Joomla!®