CompArgo Kft.

Távfelügyelet

A Távfelügyelet szolgáltatás a díjelszámoló rendszer rendeltetésszerű működését hivatott ellenőrizni. A felhasználók és üzemeltetők elemi érdeke, hogy a megfelelő működésről rendszeres visszajelzést kapjanak, és talán még inkább fontos az, hogy a hibás működésről minél előbb tudomást szerezzenek.

A CompArgo Kft. a kezdetek óta nyújtja „hagyományos” távfelügyelet szolgáltatását, ami napjainkban megújulva, a CompArgo.TFR rendszerre épülve él tovább.

A CompArgo.TFR rendszer folyamatosan fogadja és elemzi a távfelügyelt díjelszámoló rendszer státuszjelentéseit (a státuszjelentés tarifarekordokat nem, csak a díjelszámoló rendszer üzemszerű működésével kapcsolatos információkat tartalmaz) és amennyiben az előre meghatározott feltételek szerint hibát (eseményt) valószínűsít, azt jelzi az üzemeltetőknek. A jelzés történhet a CompArgo.TFR rendszer felhasználói felületén, de igény esetén lehetséges e-mail küldése is a megadott címekre.

A „hagyományos” távfelügyelet szolgáltatásnál a státuszjelentések telefonvonalon keresztül jutottak el a CompArgo távfelügyeleti rendszerébe, a CompArgo.TFR esetén azonban az adatcsomagok interneten keresztül, https protokollal „közlekednek”.

A CompArgo.TFR távfelügyelet szolgáltatás a CompArgo Turbo és CompArgo Fundament díjelszámoló rendszerekkel képes együtt dolgozni, de igény esetén egyéb „eszközök” távfelügyelete is könnyen illeszthető a rendszerbe az ún. státusz csomag értelmező modul testre szabásával.

A Távfelügyelet szolgáltatásnak két szolgáltatási szintje van:

  • Optimum: amikor a Felhasználók önállóan használják a CompArgo.TFR rendszert, önállóan állítják be a kritériumokat és Ők kapják a riasztásokat;
  • Prémium: amikor a Felhasználók kapnak ugyan hozzáférést a CompArgo.TFR rendszerhez, de a rendszer paraméterezése, a riasztások kezelése, a szükséges hibajavítások elvégzése teljes mértékben a CompArgo munkatársainak feladata.

Prémium szolgáltatási szintnél az Ügyfelek évenként egy alkalommal térítésmentes tarifafrissítést kapnak a szolgáltatás keretein belül, illetve opcionálisan igényelhetnek szoftverfrissítést kiegészítő szolgáltatásként.

Letölthető termékismertető

A Távfelügyelet szolgáltatáshoz kapcsolható kiegészítő szolgáltatások:

Az oldal cookie-kat használ! bővebben >>

Állásajánlat


Sajtófigyelő


iso logo
Powered by Joomla!®